fbpx

A TAK-APP takarítási tevékenységünk kiegészítő szolgáltatása. A cégünk fő célja innovációt elérni a takarítás területén is, hiszen tudjuk, hogy ma nem tartozik a legfejlettebb ágazatok közé. A saját fejlesztésű applikációnk segítségével mi mégis igyekszünk a fejlődés útjára lépni. Az applikációval a takarítási folyamatokat teljes egészében nyomon követheti és dokumentálhatja. Az TAK-APP egy QR kódos takarítási rendszer. A takarító munkatársak a helyszínen elhelyezett QR kódok olvasásával azonnal elérhetővé teszik a megrendelő számára, hogy az adott helységet pontosan hány órakor és hány perc alatt takarították. A megrendelő így gyakorlatilag az irodájából ellenőrizheti, hogy mely helységek takarítása történt meg.

A QR kód beolvasásával segítséget nyújtunk a takarító munkatársaknak is, hogy az adott helységben milyen takarítási feladatokat kell elvégezniük, sőt visszajelzést is küldhetnek hivatkozva elakadásra, ami miatt egy-egy feladat elvégzése nem volt sikeres. A rendszer motiválja a kollégákat a minőségi munkavégzésre.

Mobilon és tableten a TAK-APP

Kövesse nyomon a takarítást akkor is, amikor nincs az irodában/üzemben. Egyedi fejlesztésű applikációnk segítségével éjjel-nappal ellenőrizheti, hogy ténylegesen elvégzésre került-e a takarítás. Kérje speciális árajánlatunkat még ma!